Skab bedre trivsel på arbejdspladsen og forebyg stress og arbejdsskader med yoga.

Vil du gerne give dine medarbejdere en afstressende pause fra deres arbejdsliv i din virksomhed? Og ønsker du, at skabe de bedste forudsætninger for et reduceret sygefravær ved at mindske stress og nedslidning? 
Hvis det er målene, så er yoga på din virksomhed en rigtig god begyndelse. 

Virksomhedsyoga er fradragsberettiget under kategorien "Firmasport", hvilket gør virksomhedsyoga til en særdeles attraktiv og billig vej til at øge trivslen på arbejdspladsen.

Med virksomhedsyoga kan du blandt andet mindske:
  • Spændinger i nakke, skuldre og ryg
  • Trætte skærmøjne
  • Hovedpine og træthed
  • Smerter i albue og håndled (museskader)
  • Stress og nedslidning 
I et forløb med virksomhedsyoga tager jeg altid udgangspunkt i jeres situation. Vi starter med en samtale, hvor vi sammen finder ud af, hvordan yoga kan hjælpe dine medarbejdere set ud fra deres forskellige arbejdsfunktioner. Herefter sammensættes et skræddersyet yoga program, som tager højde for jeres behov ved at indeholde yogaøvelser, som er mest gavnlige for medarbejderne. 

Øvelserne foregår primært siddende og stående. De kræver ikke nødvendigvis måtte eller lokale og kan laves på kontorstolen eller ved skrivebordet. Øvelserne kan for eksempel bestå af udstræk, åndedrætsøvelser, afspænding og meditation og timen kan foregå før, efter eller i løbet af arbejdsdagen.

Prisen afhænger af hvilke behov I har som virksomhed som for eksempel antal deltagere, sessionens varighed og hvor mange gange I ønsker. 
Kontakt mig for en uforpligtende samtale om, hvad virksomhedsyoga kan gøre for dine medarbejdere og så finder vi sammen en god løsning.

Søger du yoga til et personalearrangement eller lignende, takseres dette som event, som starter ved 2500 kr. afhængig af opgavens karakter og indhold.